Gratis verzending vanaf €20

Naar een groei-mindset voor leerkrachten en leerlingen


Naar een groei-mindset voor leerkrachten en leerlingen

Verander je manier van denken om je doelen te behalen: dat is de kern van Carol Dweck's gedachtengoed in het boek Mindset. En naast het boek wat voor iedereen toepasbaar is, is er nu ook een Mindset-training speciaal gericht op leerkrachten in basisscholen.

Brein bewust op weg met groeimindset op de basisschool is de titel van de nieuwe tweedaagse training voor leerkrachten, die de training voor zichzelf kunnen gebruiken maar ook om hun leerlingen te helpen een groei-mindset te gaan ontwikkelen.

De twee trainingsdagen omvatten theorie, oefeningen, reminders voor thuis (eigen ontwikkeling), groeimindset-plan, diverse werkvormen, tips en strategieën. Dit alles doen we brein bewust! Aan de hand van een ‘Mind Bouw-set’ komen alle elementen aan bod, zoals: bewust wording, focus, breinkennis, mindset kennis, bouwen, een vitaal brein & binding. 

De trainer is Saskia Verhaeren die meer dan 20 jaar met hart en ziel gewerkt heeft in het onderwijs als leerkracht, mentor, teamleider, kwaliteits-auditor, -trainer en -adviseur. 

De breinvriendelijke training is inclusief veel studiemateriaal en uiteraard is het boek Mindset inbegrepen. De training wordt zowel via open inschrijving als incompany/op school aan teams gegeven.

 

Informatie over de training via deze pagina

Boekinformatie via deze pagina


15-10-2018