Gratis verzending vanaf €20

Download nu gratis het boek 'Consumens'!


Download nu gratis het boek 'Consumens'!

Niet alleen op Black Friday vliegen de deals je om de oren, de weken ervoor begint het kortingsfestijn al. En laten we Cyber Monday niet vergeten.. Er is bijna geen ontkomen aan alle kortingen die onze mailboxen overspoelen. Toch is er de laatste jaren ook een nieuwe trend gaande waarin bedrijven zich juist verzetten tegen deze dag waar alles draait om (over)consumptie. Ook als uitgeverij willen we meedoen aan deze anti-trend en bieden we gratis het boek 'Consumens' aan!

Over Consumens

We zien de klimaatcrisis steeds serieuzere vormen aannemen, de wereld om ons heen verandert zienderogen. Maar we zien wereldwijd ook andere crisissen zoals oorlogen, internationale spanningen, vluchtelingencrisissen, voedselcrisissen, een torenhoge inflatie en mogelijk een aanstaande wereldwijde economische crisis.

Het economisch, ecologisch en maatschappelijk systeem lijkt aan alle kanten te kraken.

Aan de hand van klassieke filosofen, hedendaagse denkers, actuele ontwikkelingen en futuristische scenario’s schetst Marco Kuijten een beeld van de ontwikkeling van het consumeren. Welke rol speelt consumptie in onze levens? Kunnen we uit het systeem van oneindige groei ontsnappen? Hoe dan? En hoe gaan onze levens, onze maatschappij, er dan uitzien?

In deze zoektocht naar de rol van consumptie in onze levens zitten antwoorden over hoe het anders kan. Tezamen met deze antwoorden biedt dit boek hoop en houvast om zelf te kunnen bouwen aan een mooie toekomst. In een vlammend, prikkelend en inspirerend betoog wordt de lezer uitgedaagd over hoe we onze levens óók kunnen leiden. Over welke keuzes men kan maken en wat de mogelijke gevolgen daarvan zullen zijn.

Klik hier om gratis het ebook te downloaden!


21-11-2023