Gratis verzending vanaf €20

Kerstcadeautip | Inspiraties voor zingeving, begeleiding en coaching


Kerstcadeautip | Inspiraties voor zingeving, begeleiding en coaching

In Spirit is voor iedereen die op zoek is naar zingeving, inzicht, liefde, hoop, stilte en reflectie. In inspirerende verhalen en bespiegelingen over het leven wordt de lezer weggedragen uit de dagelijkse gedachten en teruggebracht naar het diepere zelf, de levenskern, het eigen zijn. De natuur speelt hierbij een belangrijke rol. Als levendige kracht, metafoor en opening naar bewustwording

 

Het boek biedt tevens coaches, psychologen en therapeuten handvatten voor reflectie en gesprek. Het brengt inspiratie voor mindfulness en meditatielessen en kan worden ingezet bij wandel- en natuurcoaching. Ook wordt het gebruikt om betekenis te geven aan gebeurtenissen als geboorte, huwelijk en afscheid.

 Over de auteur 

Beitske Bouwman is bekend schrijver van o.a. vier romans, ze is freelance docent aan de Radboud Universiteit en de Universiteit van Wageningen en oprichter van Anaya Academy waarin zij mensen in verbinding brengt met de natuur. Karst-Janneke Rogaar is illustrator en bekend van o.a. Keizer Ei en Spinder. Ze won diverse prijzen waaronder de Zilveren Penseel in 2019 voor haar tekeningen in het filosofieboek Vriendschap is alles.

Bekijk hier het inkijkexemplaar

Boekinformatie

In Spirit 
Inspiraties voor zingeving, begeleiding en coaching

ISBN 9789085601333 | 144 pagina's | Paperback

Bestel het boek hier!


21-12-2023