Gratis verzending vanaf €20

NIEUW | De ontevreden baby. Nieuwe inzichten over voeding, slapen en huilen


NIEUW | 	De ontevreden baby. Nieuwe inzichten over voeding, slapen en huilen

De ontevreden baby is een revolutionaire, nieuwe benadering om voor je baby te zorgen. De eerste maanden na de geboorte van een baby kunnen uitputtend zijn en pogingen om tot snelle oplossingen te komen, zijn vaak een deel van het probleem. 

Oorzaken onrustig babygedrag
Dr. Pamela Douglas doet al jarenlang onderzoek naar de oorzaken van onrustig babygedrag. Haar onderzoek heeft geleid tot nieuwe inzichten in onder andere de benadering van huilgedrag, voeding en contact tussen ouders en kind. De vele ervaringsverhalen en de makkelijk te volgen informatie bieden herkenning en aanknopingspunten om ouders en verzorgers te laten ontspannen. Zij stelt geen strakke slaapschema’s voor, bindende adviezen over borstvoeding of het in het ouderlijk bed laten slapen van de baby. Haar suggesties zetten ouders en verzorgers op een empathische manier op een spoor dat rust kan brengen.

Handvat voor kinderartsen, verpleegkundigen en pedagogisch medewerkers
De inhoud van dit boek is niet alleen voor ouders een geweldig handvat, maar biedt kinderartsen, verpleegkundigen, pedagogisch medewerkers die met baby’s en ouders werken een schat aan informatie gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. De aanpak van Pamela Douglas moedigt hulp- en zorgverleners aan om breed te denken. Met de informatie stellen professionals baby’s en hun ouders op een onderbouwde manier gerust.

De psychologische inhoud, de wetenschappelijke delen, de onderwerpen lactatie en slaap zijn in de vertaling kritisch meegelezen door een verscheidenheid aan Nederlandse professionals. 

Lees meer & bestel! 

Bekijk inkijkexemplaar 


15-01-2024