Gratis verzending vanaf €20

Tis knap lastig!

Omgaan met lastig gedrag in de buitenschoolse opvang

Josette Hoex   Floortje Kunseler  

ISBN 9789066659353 | 176 pagina's | Paperback | 4e druk 2011
Deze digitale uitgave is beschikbaar bij:

Omschrijving

DIGITALE UITGAVE

Kijk voor bestellen/lezen op kinderopvangkennis

Wat kan de buitenschoolse opvang betekenen voor kinderen met probleemgedrag? De vier opvoedingsdoelen uit de Wet kinderopvang zijn bij het zoeken naar een passend aanbod, het vertrekpunt in Tis knap lastig! In zeven hoofdstukken staat praktische informatie en advies voor een pedagogische aanpak over het omgaan met kinderen en over het contact met ouders. In de bijlagen is achtergrondinformatie en werkmateriaal opgenomen.
Tis knap lastig! is geschreven voor groepsleiding en locatiehoofden van centra voor buitenschoolse opvang. Het wil helpen om de juiste aanpak te ontdekken voor een passend aanbod voor kinderen met lastig gedrag.

De uitgave Tis knap lastig! Omgaan met lastig gedrag in de buitenschoolse opvang is één van de resultaten uit het project 'Knap lastig!', uitgevoerd door het NJi in opdracht van de Landelijke Oudervereniging Balans. In dit project gaat het om de vraag die ouders van kinderen met probleemgedrag aan de opvang stellen: 'Kunnen jullie goede opvang bieden die aansluit op de behoefte van onze kinderen?'

  

Nieuwsbrief

Kies 1 of meerdere onderwerpen: