Gratis verzending vanaf €20

Werkboek van woede naar redelijkheid: voor advocaten en mediators

Weg van het toernooimodel

Corrie Haverkort   Aleide Hendrikse-Voogt  

ISBN 9789088508820 | 60 pagina's | Paperback | 1ste druk, 2019

Omschrijving

Dit werkboek speciaal voor mediators en advocaten kan gebruikt worden als aanvulling op het basisboek Van woede naar redelijkheid (Haverkort, 2018).

In een scheiding gaat het om meer dan alleen het juridisch afhandelen van de scheiding. Heftige emoties en gevoelens van onrecht spelen een grote rol bij het maken van goede afspraken over de scheiding. De komst van een nieuwe partner zet de afwikkeling vaak nog verder onder druk.  Kent u het belang en effect van aandacht voor rechtvaardigheid en emoties? Hoe kunt  u hier als professional mee om gaan?

Dit werkboek is een prachtig middel om in te zetten voor verdieping en intervisie. Naast praktijkvragen en adviezen voor uw praktijk, zal er in dit werkboek ook aandacht worden besteed aan de impact van dit werk op uzelf als professional. Een must voor iedere professional werkzaam in echtscheidingsrecht. 

Corrie Haverkort is filosoof, trainer, intervisiebegeleider en docent stiefplan-coach. Aleide Hendrikse-Voogt is VFAS-advocaat en mediator, trainer, intervisiebegeleider en hoofddocent scheidingsrecht bij de beroepsopleiding voor de advocatuur.

Nieuwsbrief

Kies 1 of meerdere onderwerpen: