Gratis verzending vanaf €20

Tijdelijk gratis interactief audioboek voor ouders en kinderen


Tijdelijk gratis interactief audioboek voor ouders en kinderen

Het is een vreemde tijd. De dagen van kinderen en ouders zien er vanwege de coronacrisis opeens heel anders uit. Thuis leren en werken is de norm. Bij zowel ouders als kinderen kan dat sterke gevoelens oproepen. Vanaf jonge leeftijd is het herkennen van gevoelens van jezelf en anderen een belangrijke vaardigheid, evenals de vaardigheid om gevoelens te kunnen reguleren en oplossingen te bedenken voor alledaagse problemen. Vaardigheden die kinderen (en hun ouders) in de huidige situatie goed kunnen gebruiken. Daarom heeft Juliëtte Liber een interactief audioboek gemaakt bij het voorlees- en praatboek Een verrassende verjaardag, die nu tijdelijk gratis te beluisteren is!

De luisterfilmpjes zijn een kapstok om met kinderen van 5 tot 8 jaar te werken aan het veranderen van hun gedrag, gevoelens en gedachten. Ze zijn nu tijdens de coronacrisis tijdelijk gratis te beluisteren. Dus beluister ze samen met je kinderen, gebruik ze en deel ze met anderen die dit juist nu goed kunnen gebruiken!

Over Een verrassende verjaardag
In Een verrassende verjaardag staan dieren met menselijke karaktertrekken centraal. De dieren komen in alledaagse situaties terecht en leren hoe ze daarmee moeten omgaan. De inhoud van de verhalen sluit aan bij de beleving van het jonge kind, waardoor moeilijke onderwerpen op een eenvoudige, speelse en (therapeutisch) verantwoorde wijze bespreekbaar worden gemaakt.

Het boek kan ook worden gebruikt door ouders, leerkrachten en hulpverleners om met kinderen in gesprek te gaan over hun gevoelens.

Bekijk hier de boekpagina. Op deze pagina vind je rechtsboven de button Extra materiaal. Na het aanmaken van een account of aanmelden is de interactieve audioset gratis te beluisteren.


10-04-2020