Gratis verzending vanaf €20

Wereld Stotter Dag: ‘Laat je zien, laat je horen’


Wereld Stotter Dag: ‘Laat je zien, laat je horen’

De Nederlandse Stottervereniging Demosthenes wil dit jaar van Wereld Stotter Dag een mooie, gezellige en inspirerende dag maken! Het programma dit jaar is vormgegeven met het idee om samen vanuit eigen ervaringen andere mensen die stotteren (of ouders van) te raken en te inspireren. Om nieuwe mensen te ontmoeten, onderling mooie gesprekken te voeren en te luisteren naar inspirerende verhalen en deel te nemen aan leuke workshops. Het thema is "Laat je zien, laat je horen!".

Het belooft een mooie dag te worden met verschillende workshops zoals 'Succes met Affirmeren', 'Dodo, een kinderboek over een jongen die stottert', Stotteren en Werk', 'Mindful omgaan met stotteren', "Stotteren positief inzetten in je leven" en 'Flow of vloeiendheid'. Alle presentaties en workshops worden gegeven door mensen die zelf ook ervaring hebben met stotteren!

Uitgeverij SWP heeft een paar praktische doeboeken om (professionals die werken met) kinderen en jongeren te helpen bij stotteren. Daarnaast is er voor logopedisten een mooie serie handboeken die ondersteuning biedt om de spraak- en taalontwikkeling van kinderen te bevorderen.

Stotteren doe je niet alleen
Een hulpboek voor jongeren

Carla van Wensen & Ilanda de Dood
€ 18,00  |  ISBN 9789088504327  |  96 pagina's

Lees meer & bestel!

Emowijzer
Samen praten over wat je voelt

Yvonne C. Franssen
€ 17,90  |  ISBN 9789088506789  |  44 pagina's  |  3e druk

Lees meer & bestel!

Stotterkit
Stotteren, hoe werkt het bij jou?

Carla van Wensen
€ 14,00  |  ISBN 9789085605966  |  72 pagina's

Lees meer & bestel!

Meer boeken over spraak- en taalontwikkeling van kinderen:

   


21-10-2022