Gratis verzending vanaf €20

Zilverwerk voor 'De kracht van spel'


Zilverwerk voor 'De kracht van spel'

De kracht van spel heeft een eervolle tweede plaats behaald bij De Verkiezing van het Onderwijsboek van het Jaar 2022 van LBBO. De LBBO is de overkoepelende organisatie voor de beroepsgroepen van intern begeleiders, ambulant begeleiders, gedragsspecialisten, jonge-kindspecialisten, beeldbegeleiders, specialisten begaafdheid en zelfstandig begeleiders in het onderwijs. 
 

De kracht van spel kwam net tekort voor de eerste plek, maar desalniettemin een prachtig resultaat. Hieronder lees je meer over De kracht van spel en waarom je het boek moét lezen!


Over De kracht van spel
Geen enkel boek en geen enkele theorie kan je voorschrijven hoe jouw groep in een bepaalde situatie zal reageren en wat jij dan precies moet doen om de ontwikkelingskansen zo optimaal mogelijk te stimuleren. Het is onderzoeken, uitproberen, reflecteren. Vallen, opstaan en bijleren. Ontdekken wat je kinderen én jij echt nodig hebben om in de drukte en complexiteit van het werk dicht te blijven bij dat wat je belangrijk vindt. Zodat je steeds beter weet hoe kinderen zich ontwikkelen en wat dat betekent voor je aanpak.

Hogescholen bundelen krachten
Gelukkig hoef je dat niet alleen te doen. Hogescholen in Vlaanderen en Nederland hebben hun krachten in dit boek gebundeld en hebben uitdagingen en mogelijkheden beschreven die zij ontdekten tijdens praktijkonderzoek met leerkrachten. Het is een fijne mix geworden van herkenbare praktijkervaringen en relevante theoretische onderbouwing.

Lees meer & bestel De Kracht van spel

Bekijk inkijkexemplaar

Meer interessante titels

   


13-04-2023