Gratis verzending vanaf €20

Kom met korting naar het Kindcentrumcongres!


Kom met korting naar het Kindcentrumcongres!

De 16e editie van het Kindcentrumcongres op 8 november 2023 is hét congres voor professionals in kinderopvang, BSO en primair onderwijs. Dit congres biedt inhoudelijke en inspirerende lezingen voor zowel pedagogisch medewerkers, leerkrachten en coördinatoren als de managers en directies. Iedere professional die werkt met kinderen in kinderopvang, onderbouw, bovenbouw en speciaal onderwijs kan zijn of haar hart ophalen en kennis vergaren om toe te passen in eigen klas of groep.

 

Kansrijk
In het hele land ontwikkelen zich steeds meer IKC's. Het IKC biedt veel mogelijkheden, en tegelijkertijd ook uitdagingen. Professionals die starten met een IKC hebben vooral veel vragen. Wat kan het IKC doen in het kader van de rijke schooldag? Hoe werken kinderopvang en basisscholen aan het creëren van gelijke kansen? Ook kinderen hebben ambities: hoe gaan we daarmee om? 

Inclusief
Een tweede vraag die we ons stellen is: hoe geven we vorm aan een inclusief kindcentrum? Volgens Jeannette Doornenbal heeft het IKC altijd al een goede basis geboden voor inclusief onderwijs. Maar wat zou dat kunnen betekenen voor jouw IKC? Er zijn in Nederland al verschillende IKCs die vergaande keuzes hebben gemaakt op het gebied van IKC. Hoe om te gaan met trauma's, nieuwkomers, problemen rond armoede, het gebouw? Welke hulpbronnen zijn er en welk beleid wordt succesvol ingezet? Zo zijn er inclusieladders als instrument en heeft bijv. de gemeente Amsterdam een PIEK-aanpak voor IKC's.

Op dit congres is een breed palet aan thema's ondergebracht in deelsessies die naar keuze zijn te volgen.

Gratis bij deelname
Bij deelname krijg je onder andere:

Schrijf je in met korting!
Wanneer jij je nu inschrijft, ontvang je 30 euro Early Bird-korting! Deze korting geldt nog tot en met 25 juni.

Kom je met een groep, dan krijg je meerpersoonskorting! Bij meerdere deelnemers uit dezelfde organisatie krijgt de tweede persoon 5% korting en de derde en alle volgende personen 10% korting op congresdeelname. Hiernaast geldt de groepskorting 5=4. Bovenop de meerpersoonskorting krijgt elke 5e deelnemer GRATIS toegang! 
Check de voorwaarden voor meer info over prijzen en kortingen.

Lees hier meer over het programma en de deelsessies.


19-06-2023