Gratis verzending vanaf €20

2e druk Bloedirritant | Van dit boek worden wij ADHD-vrouwen blij!


2e druk Bloedirritant | Van dit boek worden wij ADHD-vrouwen blij!

Bloedirritant! beschrijft hoe ADHD bij vrouwen eruitziet, met welke thema’s zij worstelen en hoe onzichtbaar hun strijd kan zijn. Het boek is bedoeld voor alle volwassen vrouwen met ADHD, met en zonder de H, of die zichzelf in ADHD of ADD herkennen. De waargebeurde anekdotes uit het leven van Jacqueline van de Sande: soms hilarisch, soms aangrijpend, aangevuld met ervaringen van andere vrouwen, maken dit boek levendig en herkenbaar.

De eerste druk was binnen een week uitverkocht. Heb jij dit boek al gelezen?

"De toon is precies goed en de mix van persoonlijke ervaringen en psycho-educatie maakt dat het leest als een verhaal in plaats van een opsomming van feiten. Het taalgebruik is vlot, origineel en herkenbaar. Van de Sandes ervaringen zijn soms pijnlijk eerlijk en soms grappig en laten de vele kanten van de ADHD-medaille zien. Ook de ervaringen van andere vrouwen met de diverse kanten van hun ADHD, geven me het gevoel dat er echt met oog voor de verschillende ervaringen rond ADHD gekeken is. We mogen als ADHD-vrouwen dan allemaal uniek zijn, ik weet bijna zeker dat de meesten van ons blij worden van de opzet van dit boek. Zo ben ik blij met de samenvatting aan het eind van elk hoofdstuk."
- Recensie van Annemarie uit Impuls & Woortblind, juli 2024

Over het boek

Met de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van ADHD bij vrouwen, zoals hormonale stemmingswisselingen gedurende de levensloop, en recente onderzoeken van het Hoofd Hart Hormonen (H3-)netwerk, beschreven door ADHD-expert Sandra Kooij, is dit boek compleet.

Dit boek staat vol met praktische informatie en tips voor elke levensfase. Van studeren met ADHD, je rijbewijs halen, relaties, intimiteit, op jezelf gaan wonen tot ADHD en werk, zwangerschap, moeder zijn, medicatie, menstruatie, de overgang, gezondheid en nog veel meer.

LEES MEER & BESTEL

BEKIJK INKIJKEXEMPLAAR
 


02-07-2024