Gratis verzending vanaf €20

Werken aan zin in werk

Denk- en werkboek voor begeleiding van professionals

Wim Claasen   Marjo van Bergen   Lia Goyaarts   Hielke Bosma  

ISBN 9789066658974 | 160 pagina's | Paperback | Eerste druk 2008
Deze uitgave is digitaal beschikbaar
op waardenwerkdigitaal.nl

Omschrijving

Zinvol werk hebben en zin in je werk hebben, daar gaat het om. Die combinatie van zin en werkplezier is helaas niet vanzelfsprekend. Er zijn veel functies die ongetwijfeld zinvol zijn, maar die zoveel van professionals vergen dat zelfs die soms de zin en het plezier in het werk verliezen. Werken aan zin in werk beschrijft hoe zij die zin in hun werk – in beide betekenissen – weer kunnen beleven.

Aan de hand van drie uiteenlopende projecten bespreken de auteurs de praktijk en geven zij bruikbare tips. Gaandeweg ontvouwen ze een theorie die gebaseerd is op praktische ervaring, theoretische reflectie en opvattingen over normatieve professionaliteit. Vanuit hun eigen voorkeuren en kwaliteiten kunnen coaches, raadslieden en begeleiders de geboden theorie en praktische uitwerkingen toespitsen op hun eigen praktijk.

De auteurs hebben elkaar ontmoet op de Universiteit voor Humanistiek. Vanuit totaal verschillende achtergronden (onderwijs, ontwikkelingswerk, gezondheidszorg en industrie) hebben zij zich toegelegd op coaching. In Werken aan zin in werk geven de auteurs hun persoonlijke kijk en geven ze aan wat ze daarmee willen bereiken.
 

Nieuwsbrief

Kies 1 of meerdere onderwerpen: