Gratis verzending vanaf €20

Vandaag is het de Dag van de Zorg! Tijd voor boeken en webinars


Vandaag is het de Dag van de Zorg! Tijd voor boeken en webinars

Steunbetuigingen, krantenadvertenties en zelfs een heuse projectie op de gevel van het Isalaziekenhuis in Zwolle met daarop de namen van alle medewerkers. Het is vandaag De Dag van De Zorg en dat gaat niet onopgemerkt voorbij. De waardering voor alle medewerkers uit de zorgsector is groter dan ooit. Niet alleen ziekenverpleegkundigen worden op 12 mei in het zonnetje gezet, maar ook wijkverpleegkundigen, begeleiders van de dagbesteding en alle andere mensen die werkzaam zijn in de zorg. Verras hen of jezelf met een van de boeken of webinars (met gratis boek) uit dit bericht.


Vissen in Zorg en Welzijn
De markt voor zorg en welzijn is voortdurend in beweging en de zorgvraag neemt toe. De vraag naar personeel stijgt. Inspelen op de ontwikkelingen betekent meebewegen, ofwel innoveren of vernieuwen. Maar vernieuwing en verandering  roepen vaak weerstand op. Veranderen is niet gemakkelijk en vraagt tijd en inspanning van het management én van de medewerkers. En dat terwijl iedereen het al druk genoeg heeft en er veel vacatures zijn. 

Hoe ga je om met dit spanningsveld? Ofwel: hoe maak je van vernieuwen een inspirerende uitdaging? Dit boek geeft antwoord op die vraag door terug te gaan naar de basis: wat motiveert mensen om in de zorg te willen werken of te blijven werken? Hoe zorg je dat hun passie blijft, ondanks - of misschien juist dankzij - vernieuwing?

Lees hier meer en bestel het boek. Of schrijf je in voor  de Webinar: Hoe hou je je staande in je werk tijdens een crisis? Deze webinar wordt aangeboden door Logavak. Het boek ontvang je gratis.

Klik op de link voor ons volledige aanbod voor geneeskunde, ziekte en gezondheid.

Praktijkboek triple problematiek
Soms passen de problemen van patiënten niet in één vakje: een probleem komt immers zelden alleen. Gelukkig is er steeds meer aandacht voor zogenaamde dubbeldiagnose problematiek, zoals het samengaan van verslaving en andere psychische stoornissen of verslaving bij mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB). Maar wat als de problemen nog complexer zijn? Wat als er sprake is van triple diagnose problematiek, oftewel het samengaan van psychische stoornissen, verslaving en een licht verstandelijke beperking? Daarover gaat dit boek.

Lees hier meer en schrijf je in voor de Webinar masterclass triple problematiek van Logacom. Als deelnemer krijg je het boek gratis.

Bekijk ons volledige aanbod van sociaal werk, maatschappelijke werk en welzijn via de link.

100% Leven
In het boek 100% leven delen meer dan twintig honderdplussers, met ieder ruim een eeuw aan levenservaring, hun levenslessen.
Het boek is hier te bestellen of bekijk ons volledige aanbod voor ouderen (zorg).


12-05-2020