Gratis verzending vanaf €20

NIEUW | Vol Vertrouwen. Werken met dreumesen en peuters. Geïnspireerd op de visie van Emmi Pikler


NIEUW | Vol Vertrouwen. Werken met dreumesen en peuters. Geïnspireerd op de visie van Emmi Pikler

In Vol Vertrouwen maak je kennis met het inspirerende gedachtegoed van de Hongaarse kinderarts en pedagoog Emmi Pikler. De Piklervisie gaat uit van een respectvolle, persoonlijke benadering van ieder kind. Daarnaast is er respect voor de ‘eigen tijd’ van jonge kinderen, waarin ze vrij kunnen spelen en zelfstandig ontdekken in een uitnodigend voorbereide omgeving.


De kracht van dit boek schuilt in de combinatie van praktische theorie met concrete voorbeelden, inspirerende foto’s en nuttige tips. Vanuit vijf herkenbare thema’s maak je stap voor stap kennis met de Piklervisie. Ieder thema sluit af met een serie verwerkingsopdrachten.

De auteurs richten zich met Vol Vertrouwen op pedagogisch medewerkers in de kinderopvang die werken met jonge kinderen (1-4 jaar), maar ook ouders, gastouders en grootouders van een dreumes of peuter kunnen inspiratie opdoen.

"De auteurs hebben in dit boek de Piklervisie op een verrassende en begrijpelijke manier uitgewerkt voor kinderen van 1-4 jaar, niet alleen over het waaróm, maar vooral ook over het hóe van de Piklervisie." 
Sjoukje Borbély-van der Spek (was meer dan tien jaar werkzaam in het kindertehuis van Emmi Pikler)

Meteen bestellen. Klik hier! 

Bekijk hier het inkijkexemplaar 

Over de auteurs
Jantine Peters en Jeanine Mulder zijn beiden Piklerpedagoog en hebben jarenlange praktijkervaring in de kinderopvang. Zij hebben tevens de gelijknamige training ‘Vol Vertrouwen’ ontwikkeld.

Meteen Vol Vertrouwen bestellen. Klik hier. 

Bekijk hier het inkijkexemplaar 


25-05-2021