Stel je eigen zomerpakket samen

3 vakbladen naar keuze voor 15 euro!

| Paperback | 1ste druk

Omschrijving

Tot en met 4 september 2021 is het mogelijk om een pakket naar keuze samen te stellen. Dat betekent drie vakbladen naar keuze voor maar 15 euro, inclusief verzendkosten. Je kunt kiezen uit de onderstaande bladen:

BBMP
BBMP informeert over maatschappelijke, politieke en beleidsontwikkelingen. Doet verslag van ontwikkelingen in de sector in samenhang met de maatschappelijke, politieke en beleidsontwikkelingen. 

Lees hier meer over BBMP of bezoek de website

KIDDO
KIDDO is hét vakblad voor professionals die werken in de kinderopvang van 0-12: pedagogisch medewerkers en begeleiders in de dagopvang, tussen- of buitenschoolse opvang, peuterspeelzaalmedewerkers, gastouders, onthaalouders, studenten en docenten.

Lees hier meer over KIDDO of bezoek de website

PiP
Pedagogiek in Praktijk (PIP)verschijnt tweemaandelijks voor (ortho)pedagogen, interne begeleiders, professionele opvoeders, jongerenwerkers, leerkrachten PO-VO, ouders en studenten. Informerend en opiniërend voor ieder die zich pedagogische vragen stelt waarvan het antwoord begint waar andere opvoedingsbladen ophouden. Het tijdschrift staat boordevol toegankelijke artikels van de meest gerespecteerde deskundigen uit binnen- en buitenland.  PIP is ook bij uitstek geschikt om te gebruiken in het onderwijs.
Lees hier meer over Pedagogiek in Praktijk (PiP) of bezoek de website.

Combineren is mogelijk, maar je kunt bijvoorbeeld ook drie KIDDO’s bestellen. Geef je voorkeur op in het veld 'extra opmerkingen'. Dit veld verschijnt onderaan als je drukt op 'verder met bestellen'. 

Let op:  je ontvangt willekeurige nummers. De actie loopt tot en met 4 september 2021. Bestellers uit het buitenland betalen een toeslag.