Gratis verzending vanaf €20

Uitgeverij SWP


NIEUW


Reviews

Nieuwsberichten

NIEUW | Voorleesboek Fabels van Vos, met verdiepend werkboek

In een kinderleven gebeurt er al zo veel. Soms worden kinderen hierdoor overspoeld, weten ze niet wat ermee te doen. Voelen ze zich niet erkend of begrepen. Vos maakt het allemaal mee tijdens zijn reis en zijn ontmoetingen, zoals gevoelens van verdriet en boosheid, geloven in jezelf, tot rust komen, gescheiden ouders, piekeren, rouw en verlies, houden van jezelf.

Lees verder

Rechters hebben grote zorgen over voortdurende verslechtering van zorg voor kwetsbare kinderen

De Rechtspraak heeft het afgelopen jaar verschillende keren gewezen op zorgelijke ontwikkelingen in de jeugdzorg, onder meer tijdens een gesprek met de voorgangers van Weerwind en Van Ooijen en een informatief overleg over jeugdbescherming in de Tweede Kamer. 

Lees verder

Meertalige kinderopvang als wettelijke mogelijkheid

Op 25 januari 2022 heeft het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid bekend gemaakt dat het kabinet voornemens meertalige dagopvang structureel wettelijk mogelijk te maken. 

Lees verder

Nieuw | Het positieve zelfbeeld als sociaal vaccin

Het zelfbeeld is van grote invloed op ons doen en laten. Er zijn weinig andere persoonlijkheidskenmerken die zo sterk doorwerken in ons denken, onze emoties en ons gedrag.

Lees verder

€19,6 miljoen voor onderzoek naar stress

De Vrije Universiteit Amsterdam krijgt de Zwaartekrachtsubsidie van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap voor het ontwikkelen van nieuwe methoden om stress in het dagelijks leven te meten en te reduceren. Met deze methoden zouden stressgerelateerde ziekten voorkomen kunnen worden.

Lees verder


Meer