PrikkelProofPlan (set van 5 exemplaren)

Zo breng je baby's van 0 tot 5 maanden die veel huilen tot rust

Kim Vervuurt  

ISBN 9789088509049 | Paperback | 1ste druk, 2019

Omschrijving

Wanneer een baby zonder aanwijsbare reden veel huilt, kun je je als ouder heel machteloos voelen. Slaapgebrek, goede raad vanuit je omgeving, internet met tegenstrijdige adviezen; je ziet vaak door de bomen het bos niet meer. Bovendien heeft het tijd nodig om je baby goed te leren kennen. Iedere baby is anders, maar elke baby heeft behoefte aan rust en regelmaat. 

  • Hoe ga je om met baby’s die uit balans zijn geraakt?
  • Welke ontwikkeling maakt een pasgeboren baby door?
  • Hoe herken je slaapsignalen?
  • Wat is de voedingsbehoefte van een baby? 

PrikkelProofPlan geeft antwoord op deze vragen en gaat in op feiten en fabels rond extreem huilen. Met het stappenplan kunnen jij en je partner praktisch aan de slag om je baby en jezelf weer tot rust te brengen.

Kim Vervuurt is medisch pedagogisch zorgverlener op de Kind- en jongerenafdeling van een ziekenhuis. Zij begeleidt ouders van onrustige baby’s die veel huilen en uit balans zijn geraakt. Met haar boek PrikkelProofPlan gaat zij terug naar de basis: kijken naar wat de baby nodig heeft. Je niet gek laten maken door alle keuzes...
Voor meer informatie over auteur Kim Vervuurt zie www.prikkelproofplan.com.

Met dit boekje heb je alle tips en ondersteuning in handen om met een week de rust  terug te laten keren. Een duidelijk plan dat je  kunt  opstarten om terug te komen op de weg naar het optimaal genieten.
Stefanie, Jeugdverpleegkundige. GGD

Klik hier om één exemplaar te bestellen.