Gratis verzending vanaf €20

KIDDO 1 2021

Buiten slapen in de kinderopvang, kunst en cultuur: ook voor de jongsten en nog veel meer!

| 40 Pagina's | Paperback | 1ste druk 2021

Omschrijving

In de eerste KIDDO van 2021 weer veel leuke artikelen, waaronder 'buitenslapen in de kinderopvang', 'kunst en cultuur: ook voor de jongsten' en nog veel meer! Hieronder een overzicht. Bestel KIDDO in print via deze pagina of in PDF via Kinderopvangkennis.nl. Hier kun je ook een artikel (naar keuze) los bestellen of word abonnee!

In de nieuwe KIDDO

10 Buiten slapen in de kinderopvang
13 Inclusiviteit
23 Zo heeft corona mijn werk beïnvloed
30 Kunst en cultuur: ook voor de allerjongsten

En verder
6 Uit het werkveld
9 Op de koffie bij... stagiaire Annet van der Velden
16 Okiddo voor 0 t/m 4 jaar: Een takkenbos
18 Kinderboeken
20 Zit nou toch eens stil! (NL)
20 Welke kansen biedt e-learning voor kinderbegeleiders? (BE)
26 Okiddo voor 4 t/m 12 jaar: Ik ben Bond, James Bond!
28 Nieuwe serie: Sociaal spel
34 Vraag & Antwoord: Hoe betrek je ouders bij voorlezen?
36 Effectief communiceren in de kinderopvang

Bestel de nieuwe KIDDO in print via deze pagina of in PDF via Kinderopvangkennis.nl. Hier kun je ook een artikel (naar keuze) los bestellen of word abonnee!

Over vakblad KIDDO
KIDDO presenteert vakgerelateerde onderwerpen op een toegankelijke manier, zodat lezers er op elk moment iets aan hebben. Een idee voor een activiteit, tips voor teambuilding of aandachtspunten voor een goede samenwerking met ouders: op alle zaken uit de praktijk heeft KIDDO een antwoord, in korte rubriekjes of juist langere achtergrondverhalen. Er is een helder evenwicht tussen praktische (nadruk op eigen uitvoering) en theoretische (nadruk op achtergrond en verdieping) artikelen. KIDDO dient als doorgeefluik van nieuwe pedagogische inzichten en alle ontwikkelingen in jouw vakgebied.

KIDDO is een grensoverschrijdend blad: het wordt gemaakt en verspreid in Nederland én Vlaanderen. Lezers kunnen een blik over de grens werpen en ervaringen met collega’s uitwisselen. Een deskundige redactieraad staat de redacties in beide landen bij, zodat lezers voorzien worden van actuele, op maat gesneden en pedagogische verdieping!